.


Szobák - Apartmanok

A szállást 14 órától lehet elfoglalni, valamint távozáskor kérnénk 10 óráig a szobákat és apartmanjainkat elhagyni szíveskedjenek. A foglaltságtól függően a fenti időpontoktól eltérhetünk.

Apartman k�l�n bej�rattal

Új építésű nádfedeles apartman 

  Két külön bejárattal rendelkező apartman került kialakításra vendégházunkban. Az apartman közel a centrumhoz egy csendes kis utcában, családias környezetben fekszik. Vendégházunktól gyalogosan, autó nélkül könnyen megközelíthető a központ, valamint a Tihanyi Apátság. A közelben boltok, éttermek, kis üzletek valamint a posta is megtalálható.

 

h l szoba

Földszinti apartman

Az alsó szinten található apartmanban egy hálószoba van. A hálószobában egy francia és két külön álló ágy, valamint TV található. Az apartmanhoz tartozik még egy konyha étkezővel, valamint egy zuhanykabinos fürdőszoba.

 

Emeleti apartman

Emeleti apartman

A felső szinten található apartman hálószobájában egy francia és egy normál méretű ágy található. Az apartmanhoz tartozik egy kicsi felszerelt konyha, étkezővel , kihúzhatós  ággyal, valamint zuhanyos fürdőszobával.

 

Új építésű kőház

Új építésű nádfedeles Kőház

 

 A házban 1 háromágyas és 2 kétágyas szoba található, amiből az egyik standert, a másik superior. A szobákhoz tartozik még egy nagy konyha, étkező, nappali , mint közös helység. A kőház közel a centrumhoz egy csendes kis utcában, családias környezetben fekszik. Vendégházunktól gyalogosan, autó nélkül könnyen megközelíthető a központ, valamint a Tihanyi Apátság. A közelben boltok, éttermek, kis üzletek valamint a posta is megtalálható.

 

superior szoba 2 személy

 

Superior 2 ágyas szoba

 

A kőházban lévő superior szoba tágas földszinti elhelyezkedésű. A szobában bőr franciaágy, LCD TV kis asztal található. A szobához tartozik még egy jól felszerelt fürdőszobába is, ahol sarokkád és bidé is van.

 

 

 2 ágyas standert

Standert 2 ágyas szoba

 

A kőházban lévő standert szoba az emeleten található. A szobában 2 ágy és TV található, valamint  tartozik egy fürdőszobába hozzá, ahol zuhanykabin van.

 

 

 

3 ágyas szoba

 

3 ágyas szoba

 

A kőházban lévő 3 ágyas szoba tágas és az emeleten található. A szobában egy francia és egy normál méretű ágy valamint TV található. A szobához tartozik egy fürdőszobába, ahol zuhanykabin van.

 

 

 

Napplai Konyha

 

Konyha, étkező nappali

 

A szobákhoz tartozik egy tágas konyha étkezővel és egy kényelmes nappali, társalgó. A konyha  minden igényt kielégítő, jól felszerelt.

 

 

 

 

Vendégházunk szobái igény esetén pótágyazhatók. Fürdőszobáink törölközővel felszereltek.